Word partner van OutfitteryOUTFITTERY is een innovatief concept bedoelt om het leven van mannen makkelijker te maken. Wij bieden een persoonlijke shopping-service waarbij mannen na een korte intake een individueel samengestelde box met hoogwaardige outfits thuisgestuurd krijgen. Iedere klant krijgt zijn eigen stylist die persoonlijk advies geeft en handgeselecteerde combinatie van kleding en accessoires toestuurt.

Heb jij een website die aansluit bij de producten van Outfittery? Wij bieden je de kans om geld te verdienen met onze affiliateprogramma´s voor Nederland en België.

Hoe werkt het? 
Een affiliateprogramma werkt heel eenvoudig. Door je website te linken naar Outfittery verdient u een commissie wanneer klanten, nadat zij jouw website hebben bezocht, een order plaatsen in onze webshop. Op basis van het traceren van de orders die gegenereerd zijn na het bezoeken van jouw website, betalen wij u een percentage voor iedere bevestigde order.

Wat verdien je?
Door publisher te worden, kun je jouw inkomsten aanzienlijk verhogen. Outfittery biedt de volgende provisie, die wordt uitbetaald op basis van geregistreerde order: 15€ CPS. Daarnaast ontvang je een commissie van €1,- wanneer er een e-mailregistratie plaats heeft gevonden.

Voordelen voor jou

  • Gratis registratie voor de affiliate programma´s.
  • Sterke toename van uw inkomsten.
  • Cookielevensduur van 30 dagen (je ontvangt de commissie wanneer een bezoeker binnen 30 dagen na de klik een bestelling plaatst op Outfittery).
  • Real-time controle van jouw inkomsten via onze online statistieken.
  • Keuze uit verschillende soorten advertentiemateriaal, zoals banners, tekstlinks en productfeeds, om reclame te maken voor Outfittery op je website.

Voor vragen of verzoeken kun je contact met affilinet via support-nl@affili.net.

Vervolgstappen

Affilinet biedt betrouwbare en onafhankelijke tracking, real-time statistieken en maandelijkse controle en uitbetaling van commissies.

Meld je direct aan bij affilinet via onderstaande links:

·         Outfittery NL

·         Outfittery BE