Over Ons

Wij zijn OUTFITTERY, de grootste personal shopping service voor mannen binnen Europa.Om van onze service gebruik te maken, beantwoordt je eerst een paar simpele vragen over je kledingstijl, maten en je budget. We hebben een aanbod van ongeveer 100 merken en je stylist stelt voor jou persoonlijk hieruit een selectie van kleding samen. Dit wordt dan naar jou opgestuurd, zodat je de kleding kunt passen. Je mag zelf kiezen of je complete outfits of specifieke items wilt ontvangen en je behoudt alleen de items die je mooi vind, de rest stuur je gewoon kosteloos terug.

OUTFITTERY is opgericht in 2012. In mei 2019 zijn we gefuseerd met de Curated Shopping Group (waaronder onder andere Modomoto hoort). Sindsdien hebben we 450 medewerkers in dienst, waarvan de meesten stylisten zijn. We hebben tot nu toe ongeveer 1 miljoen mannen mogen kleden. We zijn nu actief in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Nederland, België, Luxemburg, Zweden, Denemarken, en Frankrijk.  


WIJ STELLEN VOOR

Oprichster en hoofddirectriceJulia Bösch


ONZE MISSIE

Een goede stijl ontwikkelen, is een reis op zichWe staan voor iedereen klaar die meer waarde hecht aan raad en expertise, dan aan strenge moderegels en dresscodes. We zijn ervan overtuigd dat een goede stijl zich ontwikkeld over de tijd. We willen inspireren en aanmoedigen, niet bepalen wat er gedragen moet worden. Voor ons is stijl een reis op zich, waarbij we onze klanten willen begeleiden. 


EEN TERUGBLIK

OUTFITTERY – Vanaf het begin tot vandaag


  • {{step.title}}

    {{step.description}}